LINKSGREVINDERNE

Dameklubben i Greve Golfklub

HULSPILSTURNERING


I dameklubben har vi de seneste år afviklet en hulspilsturnering.

 

Turneringen udbydes igen i 2019, men gennemføres kun, hvis der er nok tilslutning.

  

Tilmelding sker via golfbox og tilmeldingsfristen er 23. april 2019 kl. 19.00

  

De nærmere konditioner vil lige som tidligere være;

 

  • at der spilles med 5/6 hcp;
  • at der ikke spilles i de spærrede dame-tider, da det er til gene for andre linksgrevinder og
  • at turneringen afvikles over 18 huller.

Og selvom vi rigtig gerne vil have mange til at tilmelde sig, vil vi bare gerne bede om, at man tilmelder sig med respekt for de øvrige deltagere og det arbejde, der ligger i at kordinere turneringen.

 

Sådan foregår det:

Tuneringen foregår dels som pujlekampe, dels som matchkampe.

De tilmeldte damer inddeles i pujler af 4 personer (eller evt. 3), således at hcp. fordeles jævnt i puljerne.

De indledende puljekampe afvikles som pointgivende matcher, hvor en vundet match giver 2 point, mens en delt match giver 1 point til hver. Vi spiller alle mod alle mod alle inden for den pågældende pujle og de to spillere, der har fået flest point, går videre til matchkampene. Man aftaler selv indbydes, hvornår en kamp skal spilles.

De indledende puljekampe afvikles over månederne april til juni og skal være afviklet aller-senest 11. juli for at vi kan nå at afvikle de efterfølgende matchkampe.

 

Herefter spilles vind-eller-forsvind matchkampe, hvor vi på forhånd ved at det er vinderen af pulje A, der møder den, der blev nr. 2 i pulje B osv. (skulle der være pointlighed i de indledende pujlematcher, trækkes der lod om, hvem der møder vinderen fra pujle B).

Kun vinderne af disse kampen møder derefter hinanden (efter lodtrækning) til vind-eller-forvind kampe, og vinderne heraf møder hinanden efter lodtrækning – ind til kun 2 personer er tilbage til at afgøre den endelige match.

 

 

Der skal således findes en vinder i hver ”vind-eller-forsvind”-match. Normalt spiller man hul 18 igen og igen indtil der er fundet en vinder. Det er bare ikke så praktisk, når man ikke har anlægget for sig selv. Derfor skal vi ved pointlighed efter 18. hul forsætte ned ad 1. hul og gå videre til 2. hul indtil der er fundet én vinder.

 

Den sidste match skal være afgjort senest dagen før vores sidste månedskick-off (2. oktober 2019), hvor der vil være præmieoverrækkelse.

 

 

Mange venlige hilsner fra Thea


På vegne af bestyrelsen i Linksgrevinderne.
Turneringen  blev i 2017 vundet af Thea Kaarslev.

Turneringen blev i 2018 vundet af Inger Elbrønd.GOLFGREVINDERNE i Greve Golfklub 2011